Werkwijze

 

#1 U komt bij Jolanda op kantoor

Op afspraak kunt u bij mij op kantoor komen. Het kantoor aan de Rubenslaan 2 is op de begane grond en is dus ook toegankelijk voor minder validen. Wilt u een afspraak maken? Neem contact op.

Wilt u eerst weten waar u aan toe bent qua kosten? Bekijk de tarieven.

 

#2 Jolanda verzorgt uw aangifte op afstand

Als u wilt dat ik uw aangifte op afstand verzorg, dan dient u uw papieren per mail of per post naar mij op te sturen. Ook heeft u de mogelijkheid om de benodigde stukken bij mij in de brievenbus te deponeren.

 

Aanleveren per post:

Maak kopieën van uw papieren zodat de originelen in uw bezit blijven. Vermeld bij het opsturen of het deponeren van uw papieren in mijn brievenbus duidelijk uw telefoonnummer, zodat ik u kan bereiken als ik vragen heb.

Aanleveren per mail:

Als de bestanden te groot zijn om in één mail te kunnen verzenden, voorzie uw mails dan van een duidelijke nummering. Ik krijg ook graag uw telefoonnummer, zodat ik u snel kan bereiken als ik vragen heb.

 

Hoe lang duurt het?

De binnenkomst van de papieren is de volgorde waarin ik de aangiften van u en anderen af ga handelen. Afhankelijk van de hoeveelheid toegestuurde papieren en de manier van aanleveren kan het langer duren dan u van mij gewend bent. Mijn streven is om aangiftes binnen 3 weken gereed te hebben. Als de aangifte gereed is, krijgt u een afschrift van de ingestuurde aangifte. Daarna zal ik de door u opgestuurde kopieën vernietigen.

 

‘Op afstand’ tarieven:

De tarieven zijn niet anders dan wanneer u bij mij op kantoor zou komen. Eventuele reiskosten komen natuurlijk te vervallen. U dient daarentegen wel zelf de verzendkosten te betalen voor het versturen van de kopieën van uw papieren.

 

Op afstand meekijken:

Wanneer ik uw aangifte ‘op afstand’ voor u invul kan ik u bellen om de aangifte te bespreken. U kunt tegelijkertijd op uw eigen computer meekijken op mijn computer. Om op mijn scherm mee te kunnen kijken, hoeft u geen speciaal programma te installeren. Het enige wat u hoeft te doen is naar de website van Screenleap surfen. Bovenaan vult u de code in die u van mij hebt gekregen en vanaf dan kijkt u live mee op mijn beeldscherm. Alle data die ik met u deel via mijn beeldscherm wordt versleuteld. Er wordt geen data bewaard. De code is slechts eenmalig te gebruiken. U hoeft dus niet bang te zijn dat iemand anders meekijkt.

 

Kijk mee met Jolanda Slippens via Screenleap

 

 

#3 Jolanda komt naar u toe

Bij uitzondering: indien u echt geen mogelijkheid heeft om belastingzaken bij mij op kantoor, of door mij op afstand te laten regelen, kan ik ook bij u langs komen. Zie hiervoor de reiskosten in de tarieven-pagina. Bij een afspraak krijgt u van mij een bevestiging van de gemaakte afspraak, met een lijstje van de papieren die ik van u nodig heb om uw belastingaangifte te regelen.

 

Werkgebied

Ik ben werkzaam in gebied Rozenburg van gemeente Rotterdam. U mag altijd contact opnemen indien u buiten gemeente Rotterdam woont. Eventuele reiskosten buiten mijn werkgebied worden berekend volgens de routeplanner van Google Maps.

 

Inloggen in uw account

Via accountancygemak kunt u, nadat ik u toestemming heb gegeven, inloggen in mijn programma om (nogmaals) te zien wat ik voor u heb gedaan.

 

“Kunt u mijn aangifte even nakijken?”

Helaas, ik kijk geen aangiftes na die door uzelf of iemand anders zijn ingevuld. Betrouwbare aangiftes beginnen bij een goede administratie/boekhouding. Een aangifte ‘even snel nakijken’ is onbetrouwbaar en niet mijn manier van werken.

 

Medewerker in opleiding

Ik ben iemand aan het opleiden die in de toekomst voor mij waar kan nemen indien ik zelf bijvoorbeeld op vakantie ben. Het is dus mogelijk wanneer u bij mij op kantoor komt, of wanneer ik bij u langskom, zij erbij is en ik niet alleen u, maar ook haar informatie geef over de belastingzaken.